MMR vakcinu na Cetinju je tokom prošle godine primilo samo 11 procenata ukupnog broja djece, saopštila je za Radio Cetinje dr Biljana Ivelja, pedijatar u cetinjskom Domu zdravlja.

NVO Centar za ženska prava pokrenuo je potpisivanje peticije čiji je cilj unapređivanje crnogorskih zakona i sprječavanje zloupotrebe ranih prenatalnih testova u svrhe selektivnih abortusa.

Završetak radova na sanaciji ponora i nesanitarnog odlagališta Vrtijeljka očekuje se krajem godine, kazao je danas gradonačlenik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović.

Osnovna škola “Lovćenski partizanski odred“ pobjednik je kviza “Igrom do znanja“, koji su organizovali Narodna biblioteka i čitaonica “Njegoš“ i Američki ugao.

Javni poziv budućim korisnicima Biznis inkubatora i Inovativnog centra biće raspisan sjutra. Kako je na danas održanoj konferenciji za medije saopštio direktor Biznis centra Luka Jovićević, usluge za početnike u prvom periodu poslovanja biće besplatne.

nedjelja, 19 novembar 2017 11:02

Kampanja #Neželjena i na Cetinju

Mreža nevladinog sektora u Crnoj Gori pokrenula je prvu fazu kampanje #Neželjena, čiji je osnovni cilj aktuelizovanje problema selektivnog abortusa, te pronalaženje kolektivnih rješenja koja vode suzbijanju ove pojave.

Strana 1 od 59