Dvije osobe uhapšene su jutros u akciji cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti. Kako je Radiju Cetinje upravo saopšteno, riječ je o krivičnim djelima nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje i zloupotreba kreditnih kartica.

Sezona je gripa u Crnoj Gori, ali na Cetinju je stanje, kako tvrde u Domu zdravlja, daleko od epidemije. Vakcinacija protiv ovog virusa ove je godine, kako dodaju, bila uspješna.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje vrše pojačanu kontrolu u Bulevaru crnogorskih junaka. Kako je saopšteno Radiju Cetinje, “usljed problema sa javnom rasvjetom, ovaj dio grada pogodan je za izvršenje krivičnih djela”.

Javna rasvjeta u Bulevaru crnogorskih junaka već duže vrijeme nije u funkciji. Tokom večernjih časova ulica izgleda sablasno, a građani su, kako kažu, zabrinuti za svoju bezbjednost. Rasvjeta je prestala da radi prije novogodišnjih praznika, a najteže je bilo doći do odgovora ko je zadužen za njeno održavanje.

Cetinjska Nevladina organizacija ''Aktivna zona'' pokrenula je novi projekat u oblasti volonterizma i društvenog aktivizma. Tim povodom gošća Radija Cetinje bila je direktorica ove nevladine organizacije Milena Stanojević.

Hrvatska državljanka sa prebivalištem na Cetinju M.M. (70) povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras dogodila na Bulevaru crnogorskih junaka. Nju je automobilom udario R.T. (70) sa Cetinja, dok se pješke kretala bulevarom.

Strana 1 od 78