ponedjeljak, 12 februar 2018 12:42

Jedna osoba uhapšena, oduzeta tri vozila

Službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti uhapsili su jutros Danilovgrađanina B.N. (1987), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje. Kako je saopšteno Radiju Cetinje, službenici OB Cetinje su u sklopu pojačane kontrole pregledali 33 i sankcionisali 11 bezbjednosno interesantnih osoba na teritoriji grada.

Postupajući po planskim preventivnim aktivnostima, sa akcentom na pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih osoba, službenici OB Cetinje su u Bulevaru crnogorskih junaka pronašli i lišili slobode Danilovgrađanina B.N. ( 1987), za kojim je od strane OB Cetinje bila raspisana nacionalna potjernica, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo lažno prijavljivanje. Takođe, službenici OB Cetinje su postupajući po operativnim saznanjima u Mojkovačkoj ulici izvršili pretres vozila marke “Yugo«, kojim je upravljalo lice A.M., dok su se u vozilu nalazila lica V.Đ., Ž.N. i Ž.M. iz Cetinja. Prilikom pregleda kod lica V.Đ. (1997) pronađena je određena količina marihuane. O svemu je upoznat ODT u Podgorici Ljiljana Lakić, koja je saopštila da će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji djela – saopšteno je iz policije.

U sklopu akcije “Talas“, policija je od bezbjednosno interesantnih osoba, kako je saopšteno, privremeno oduzela tri vozila, dok su od Cetinjanina P.Z. (1976) i V.V. (1977) oduzete dvije metalne palice na izvlačenje.

I.J. / RTV Cetinje

Read 1983 times