ponedjeljak, 12 februar 2018 13:39

Uručeni računari korisnicima materijalnog obezbjeđenja (VIDEO)

Predstavnici Turističke organizacije Prijestonice Cetinje i Centra za socijalni rad uručili su danas računare i dodatnu opremu korisnicima materijalnog obzebjeđenja. Riječ je o donaciji Joze Pranješa iz Švajcarske.

Računare je dobilo 18 korisnika materijalnog obezbjeđenja, koji su na evidenciji Centra za socijalni rad. U pitanju je deset desktop i osam lap top računara koji su stigli iz Švajcarske, a dodatnu opremu za njihovo funkiconisanje, prema riječima direktora Turističke organizacije Prijestonice Cetinje obezbijedili su oni, u saradnji sa Centrom za socijalni rad. 

Ono što želim ovom prilikom da naglasim je da smo, osim od Centra za socijalni rad imali podršku bivšeg gradonačlenika Aleksandra Bogdanovića, koji je pomogao da taj donatorski paket dopremimo, zatim gospodina Milana Kneževića i Organizaciju Crvenog krsta, preko koje je sve realizovano. Žao mi je što postoje uopšte kategorije koje su korisnici materijalnog obezbjeđenja, volio bih da svi imamo i da ne moramo zavisiti od ovakvih paketa, ali ćemo se i ubuduće truditi da obezbjeđujemo ne samo ovakve nego bilo koju vrstu pomoći koja može biti od koristi našim sugrađanima – kazao je Huter.

Direktor Centra za socijalni rad Dejan Milošević zahvalio se Turističkoj organizaciji Prijestonice Cetinje što ih je prepoznala kao partnera u projektu i naglasio da je donacija sigurno došla u prave ruke.

Gospodin Pranješ može biti siguran da su kompjuteri i laptopovi došli u prave ruke i ovo je samo jedna u nizu akcija, nadamo se samo početak – istakao je Milošević.

Zahvalnost u ime korisnika uputila je Cetinjanka Aleksandra Jovović.

Želim da se zahvalim gospodinu Pranješu na donaciji, Turističkoj organizaciji Prijestonice i Centru za socijalni rad. Još jednom hvala – poručila je Jovović.

Ovo je, podsjećamo, druga donacija gospodina Joza Pranješa, koji je nedavno obezbijedio i novogodišnje ukrase za kićenje grada.

I. Jabučanin / RTV Cetinje

Read 1536 times