Evropski dan jezika obilježen je danas u Osnovnoj školi “Lovćenski Partizanski Odred”. Učenici su, predstavljajući istorijske spomenike u Londonu, prezentovali znanje engleskog jezika.

utorak, 26 septembar 2017 11:00

Cetinjski policajci dali krv

Uprava policije organizovala je, u saradnji sa pripadajućim centrima i odjeljenima bezbjednosti, akciju dobrovoljnog davanja krvi. Među prvima, krv su jutros dali i cetinjski policajci.

U utakmicama sedmog kolaOmladinske lige, odigranim za vikend, fudbaleri "Lovćena" ostvarili su treću pobjedu, dok je "Cetinje" poraženo u Podgorici.

Posljednja predstava u okviru ovogodišnjeg MIT festivala izvedena je večeras u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom”. Riječ je o komadu “Antigona” koju je po Sofokleovom tekstu režirao Sandro Mebelini. Predstava je urađena u koprodukciji pozorišta iz Milana, Rima i Brisela.

Fudbalski klub „Lovćen“ mogao bi se suočiti sa ozbiljnijim kaznama, nakon serije incidenata koji su pratili nedjeljnu utakmicu protiv ekipe „Čelika“ na Obilića poljani.

Članovi Izviđačkog odreda "Gojko Kruška" boravili su proteklog vikenda na trodnevnom Zboru izviđača Crne Gore, koji je održan u Stolivu.

Strana 1 od 125