ponedjeljak, 25 septembar 2017 15:31

Održana sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje

Danas je održana 31. sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje.

Odbornici su usvojili informaciju o prijedlogu godišnjeg Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2018. godinu, prijedloge odluka o izmjenama i dopunama Statuta Prijestonice, konstituisanju Senata Prijestonice, izmjenama i dopunama odluke o postavljanju, građenju i uklanjanju montažnih objekata privremenog karaktera na teritoriji Prijestonice, davanju saglasnosti na Statut d.o.o. “Parking servis i održavanje objekata”, davanju saglasnosti za zaključenje ugovora o ustanovljavanju lične službenosti-prava upotrebe stanova u objektu na urbanističkoj parceli 78, utvrđivanju namjene nepokretnosti na katastarskoj parceli broj 1346, prodaji nepokretnosti neposrednom pogodbom Pejaković Draganu, izmjenama odluke o zaradama lokalnih funkcionera i loklanih službenika i namještenika, odluke o razrješenju i imenovanju člana Odbora direktora d.o.o. "Vodovod i kanalizacija", te Prijedlog programa podizanja spomen obilježja.

lipskabanner

S obzirom da su jutros raspisani lokalni izbori, a uvažavajući pravo svih parlamentarnih i vanparlamentarnih političkih subjekata na ravnopravan tretman, počev od današnje sjednice, izvještaji sa Skupštine Prijestonice Cetinje imaće samo osnovni informativni karakter. Poštujući isto načelo, na Radiju Cetinje danas neće biti emitovan snimak sa sjednice Skupštine Prijestonice Cetinje.

Pravilnik o predstavljanju političkih partija, kandidata i koalicija tokom kampanje za lokalne izbore na našim medijskim servisima, biće usvojen tokom narednih dana. Neposredno po usvajanju, dokument će biti dostupan na našoj internet stranici.

Redakcija

Read 503 times