utorak, 05 decembar 2017 17:46

Poznat širi spisak za Euro: I Mladen Rakčević u konkurenciji

Selektor muške rukometne reprezentacije Dragan Đukić predao je širi spisak igrača uoči januarskog Evropskog prvenstva, čiji će domaćin biti Hrvatska.

Uz rukometaše koji su u manjoj ili većoj mjeri učestvovali u prethodnom kvalifikacionom ciklusu, Đukić je na spisak uvrstio i pivota Mladena Rakčevića, kojeg već duže nije bilo u nacionalnom timu.

Na širem spisku reprezentacije, kako prenosi 'Handballme', nalaze se sljedeći igrači: Rade Mijatović, Nebojša Simić, Mile Mijušković, Miljan Vujović, Miloš Vujović, Igor Marković, Milan Popović, Mirko Majić, Marko Lasica, Mirko Radović, Igor Radojević, Luka Radović, Nemanja Grbović, Vuk Lazović, Nebojša Simović, Mladen Rakčević, Vuko Borozan, Miloš Božović, Stevan Vujović, Danijel Vukićević, Vasko Ševaljević, Žarko Pejović, Božo Anđelić, Bogdan Petričević, Stefan Čavor, Vladan Lipovina i Ivan Perišić.

Reprezentacija Crne Gore će u preliminarnoj fazi Evropskog šampionata igrati u grupi 'C' protiv Njemačke, Slovenije i Makedonije. Domaćin pomenute grupe je Zagreb, a mečevi su na programu 13, 15. i 17. januara. U slučaju da ne bude posljednjeplasirana, Crna Gora obezbijediće plasman u narednu fazu, u kojoj slijedi ukrštanje sa tri tima iz grupe 'D', u kojoj nastupaju Španija, Danska, Češka i Mađarska.

R.C.

Read 436 times