utorak, 13 februar 2018 15:06

Regionalna amaterska liga: Polovičan učinak cetinjskih rukometašica u Trebinju

Ekipa “Gorice”, za koju uglavnom nastupaju mlade rukometašice sa Cetinja, ostvarila je polovičan učinak na nedavno završenom trećem turniru Amaterske regionalne lige koji je održan u Trebinju.

Igračice Nikole Jablana bile su uspješnije od “Iskre” iz Stoca rezultatom 21:20, a poražene od ekipe “Metkovća” 24:20.

Po povratku u Crnu Goru, trener mladih rukometašica “Gorice” Nikola Jablan u izjavi za Radio Cetinje ističe kako je zadovoljan izdanjem tima.

S obzirom na to da kod nas još traju pripreme, u ovom periodu radimo na taktici. Djevojke su pružile zavidan nivo igre. Bazične pripreme bile su pun pogodak, tako da su igračice spremne što se tiče fizičke spreme. Sad smo se bazirali na pripremi igre i tehničko-taktičkim dijelom, pa će moja ekipa biti spremna za drugi dio sezone. Raduje me što djevojke pokazuju veliku želju i zalaganje, siguran sam da će im se to isplatiti i da će na terenu biti sve bolje – zaključuje Jablan.

Za rukometašice “Gorice” slijedi kratak odmor, jer ih već već početkom marta očekuje učešće na Međunarodnom turniru u Srbiji. Osim toga, predstoji im i nastavak takmičenja u Drugoj Crnogorskoj ligi.

A.T. / RTV Cetinje

Read 255 times