srijeda, 09 avgust 2017 19:14

U "Cetinju" spremni za šampionat: Poznat tim za sezonu 2017/18.

Nakon tridesetak dana priprema, poznato je sa kojim će snagama Fudbalski klub „Cetinje“ ući u novu, svoju petu drugoligašku sezonu.

Mlađi cetinjski sastav pripreme je obavio na domaćem terenu, a utisak je kako je tim novog trenera Slobodana Halilovića prilično ’renoviran’ u odnosu na prošlu sezonu. Nastup u Drugoj ligi, „Cetinje“ počinje u nedjelju, i to iz Plava, gdje će gostovati ekipi „Jezera“.

Kako nam je saopšteno iz „Cetinja“, novi članovi kluba tokom ljetnje pauze postali su Petar Dragićević („Riga“), Nikola Joketić („Viljafranka“), Nikola Petrović („Dečić“), Lazar Vujošević („Čelik“), Edin Nikočević („Bratstvo“), Igor Raičević („Bratstvo“), Bratislav Petković („Spartak“), Andrija Gluščević („Mladost“), Dragan Marović („Mladost“), Marko Sekulić („Bratstvo“) i Ivan Vasović („Bratstvo“).

U istom periodu, jedan od dva drugoligaša sa Cetinja odigrao je i više prijateljskih mečeva, među kojima i protiv dva sastava sa kojima će uskoro igrati takmičarske susrete – „Mornara“ (2:3) i OFK „Mladost“ Lješkopolje (1:1).

Stoga, u sezonu koja slijedi, „Cetinje“ ulazi sa sljedećim timom: Milisav Vuksanović, Blagoje Đurković, Marko Strugar, Balša Rogošić, Nikola Mijanović, Filip Borozan, Jovica Kontić, Stevan Rudović, Petar Čavor, Ivan Batrićević, Andrija Mirković, Nikola Joketić, Mirko Latković, Lazar Vujošević, Marko Sekulić, Edin Nikočević, Igor Raičević, Nikola Petrović, Bratislav Petković, Andrija Gluščević, Dragan Marović, Branislav Ceklić i Ivan Vasović.

Izuzev „Cetinja“, poznat je i sastav "Lovćena" za predstojeću sezonu. Cetinjski klubovi će prvi put od nezavisnosti nastupiti u istom rangu, a raspored jesenje polusezone možete pogledati ovdje.

A.T. / RTV Cetinje

Read 900 times