petak, 11 avgust 2017 13:52

„Cetinje“ kreće iz Plava, Halilović: Optimista sam

Ekipa „Cetinja“ će novu, svoju petu sezonu u Drugoj ligi otvoriti u nedjelju, i to gostovanjem ekipi „Jezera“ u Plavu.

Mlađi cetinjski klub u novi šampionat ulazi sa znatno drugačijim sastavom u odnosu na prošlu sezonu, ali i sa novim šefom struke Slobodanom Halilovićem, koji je danas bio gost Radija Cetinje.

Prema onome što sam vidio do sada, mogu da pohvalim tim kojim raspolažem. Međutim, mislim da uoči prve utakmice u Plavu nije zahvalno ozvaničiti očekivanja. Još je rano, liga tek počinje, ali je jasno da nas čeka veoma teška sezona, s obzirom da su ove godine među našim suparnicima doskorašnji prvoligaši poput „Lovćena“, „Bokelja“, „Mornara“ i „Jedinstva“, a ne treba zaboraviti ni izuzetno jake ekipe kao što su „Otrant“ i „Igalo“ – kazao nam je Halilović.

jezerocetinje1

„Cetinje“ u novu sezonu, vjeruje Halilović, ulazi sa timom koji može do dobrog rezultata.

Kroz nekoliko pripremnih mečeva protiv drugoligaša pokušao sam da nađem prave vrijednosti tima, prije svega kroz unutrašnje promjene. Tako danas smatram da smo došli do tima koji će, nadam se, napraviti dobar rezultat. Ja sam optimista, naš cilj je da afirmišemo mlade igrače i da pokušamo da igramo dobar i moderan fudbal – istakao je on.

Naš grad Haliloviću nije nepoznat, s obzirom da je u dva navrata vodio ekipu „Lovćena“ .

Prijatno se osjećam na Cetinju, volim poziv kojim se bavim, i nije mi teško raditi u bilo kojem klubu i na bilo kom nivou. Upravo ta pretjerana ljubav učinila je da na poziv prijatelja i predsjednika kluba Jovana Markovića dođem u „Cetinje“. Žao mi je što smo u istom rangu sa „Lovćenom“, ali nadam se da će to biti pravo sportsko rivalstvo – zaključuje on.

Nedjeljni susret u Plavu počeće u 17:30 časova.

A.T. / RTV Cetinje

Read 567 times