petak, 01 septembar 2017 14:43

Ekipa "Cetinja" gostuje u Kotoru, Borozan: Potreban je oprez u igri

Kotor će u nedjelju biti domaćin duela ekipa sa dva kraja drugoligaške tabele. Lider šampionata “Bokelj” ugostiće ekipu “Cetinja”.

Riječ je o susretu timova sa potpuno različitim učinkom u dosadašnje četiri runde. Tim iz Kotora osvojio je svih 12 bodova, i to bez primljenog gola. Sastav sa Cetinja ima tek bod, bez postignutog pogotka.

Uzevši u obzir te činjenice, ali i dosadašnja izdanja dvije ekipe na terenu, jasno je da domaćin uoči nedjeljnog susreta ima ulogu izrazitog favorita. No, u sastavu iz našeg grada ne predaju se pred gostovanje u Kotoru.

Iz tabora “Cetinja”, predstojeću utakmicu za naš je radio najavio prvotimac Filip Borozan.

On smatra kako ključni razlog za dosadašnji skroman učinak leži u tome što je ekipa bila suočena sa nedostatkom više igrača. Njihov povratak, siguran je Borozan, uticaće na bolje igre i rezultate.

Očekuje nas meč protiv “Bokelja”, o kojem je suvišno trošiti riječi. Definitivno je u pitanju jak protivnik, koji je prošle godine bio član prvoligaškog takmičenja. Zbog toga, svjesni smo da je pred nama izuzetno težak meč. Potrebno je da u utakmicu uđemo sa velikim oprezom, a ako uspijemo da pružimo bolju igru od dosadašnjih, uz veliko požrtvovanje bi mogli doći i do povoljnog rezultata – kaže Borozan za Radio Cetinje.

U timu Slobodana Halilovića ni ovog puta neće biti povrijeđenog Nikole Mijanovića. Ostatak ekipe spremno dočekuje nedjeljni duel, koji će početi u 16 časova.

A.T. / RTV Cetinje

Read 378 times