petak, 08 septembar 2017 12:38

"Lovćen" u nedjelju dočekuje "Jezero", Vujović: Slijedi serija pobjeda

Mečevima šestog kola, u nedjelju će biti nastavljena Druga Crnogorska fudbalska liga, a ekipa “Lovćena” opet će biti domaćin.

Ovog puta, na Obilića poljanu stiže ekipa “Jezera”, koja nakon pet mečeva zauzima četvrtu poziciju na drugoligaškoj tabeli.

Ekipu iz Plava, “Lovćen” dočekuje sa nadom da će najzad izaći iz ‘crne serije’. Naime, iako su u međuvremenu promijenili takmičarski rang, fudbaleri “Lovćena” za pobjedu u šampionatu ne znaju još od početka maja. Od tada, što u Prvoj ligi, a što u aktuelnom izdanju Druge lige, svezali su čak devet utakmica bez pobjede. Sa druge strane, publika na Cetinju nije vidjela domaću pobjedu “Lovćena” još od kraja aprila i ubjedljive pobjede nad “Petrovcem” (6:0).

Ti podaci ilustrativan su dodatak priči o krizi koja u najstarijem crnogorskom klubu i dalje traje, a čiji završetak za Radio Cetinje najavljuje napadač Goran Vujović.

“Lovćen” treba i mora u svaku utakmicu da uđe kao favorit i da ide na pobjedu. Već od utakmice protiv “Jezera”, a zatim i od svake naredne, očekujem samo pobjede. Svaki drugi rezultat nas prosto ne može zadovoljiti – ističe Vujović za Radio Cetinje.

Iako je tim imao izuzetno loš start, Vujović naglašava kako to nije uticalo na atmosferu u ekipi.

Najbitnije je da poštedimo pritiska mlađe igrače i da stignemo do dvije ili tri pobjede, kako bi i oni lakše igrali. Imamo mnogo mladih pojedinaca i vjerujem da bi i oni na taj način stekli samopouzdanje da pruže maksimum koji se i očekuje od njih – naglašava Vujović.

On navijačima obećava pobjedu u nedjeljnoj utakmici, tim prije jer „Lovćen“ u duel sa Plavljanima ulazi kompletan.

Susret „Lovćen“ – „Jezero“ na programu je u nedjelju u 16 časova.

A.T. / RTV Cetinje

Read 470 times