srijeda, 11 oktobar 2017 21:36

Radović: Loše otvorili meč; Latković: Nijesmo se držali dogovora

Radović: Loše otvorili meč; Latković: Nijesmo se držali dogovora FOTO: D. Perko / ABA

Košarkaši "Lovćena" poraženi su na debiju u Drugoj ABA ligi, a nakon susreta u Novom Mestu, iz tabora cetinjske ekipe čestitali su timu "Krke" na pobjedi.

Cetinjski klub loše je otvorio dvije uvodne četvrtine, a kasnije nije uspijevao doći do egala. U drugom poluvremenu, tim Dragana Radovića pokazao je mnogo dobrih strana, ali ne i dovoljno za preokret. Opširnije u izvještaju sa utakmice >>>

Poslije svega, utisak je, slavio je bolji rival – sa čim su nakon utakmice bili saglasni i u taboru gostujuće ekipe.

Trener „Lovćena“ Dragan Radović nakon susreta je istakao kako je meč, prije svega, odlučila bolja igra „Krke“ tokom prvog dijela.

Čestitam ekipi „Krke“, koja je večeras bila bolja. Loše smo otvorili meč, primili smo dosta lakih koševa, a „Krka“ je imala odličnu igru u prvom poluvremenu. Očekivali smo njihov pad u nastavku, ali u momentima kada bi stali u napadu, to bi nadoknađivali odličnim skokom i njihova je pobjeda zaslužena – kazao je on.

lipskabanner

Prvotimac cetinjskog kluba Miloš Latković takođe smatra kako je uzrok poraza u izuzetno lošem startu.

Nijesmo se držali dogovorenog. Počeli smo utakmicu bez prave energije, a kada smo počeli da sustižemo zaostatak događale su nam se greške. Poraženi smo od kvalitetnijeg suparnika i sada je najvažnije da se fokusiramo na naredni meč – istakao je on.

„Lovćen“ će za sedam dana, u okviru drugog kola, dočekati ekipu „Ohrida“.

 R.C.

Read 357 times