Takmičarke i takmičari cetinjskog Džudo kluba „Crnogorac“ juče su nastupili na Kupu Mimoze u Igalu. Cetinjski dzudisti ostvarili zapažen uspjeh – osvojili su devet medalja i pehar za najbolju ekipu u uzrastu kadetkinja.

Crnogorska atletičarka Marija Vuković osvojila je srebrnu medalju na dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu.

Ekipa “Lovćena” poražena je u polufinalu Kupa Crne Gore od “Budućnosti”. U drugom duelu uvodnog dana finalnog turnira, Podgoričani su trijumfovali rezultatom 87:58 (11:17, 28:19, 20:9, 28:13).

Iz Fudbalskog kluba “Lovćen” večeras stiže vijest o još jednom pojačanju. Nakon današnjeg povratka Igora Markovića, rukovodstvo cetinjskog kluba večeras je dogovorilo saradnju i sa Markom Đurovićem.

Predstavnici Sportske asocijacije malih zemalja Evrope i Olimpijskog komiteta Crne Gore obišli su danas sportsku dvoranu na Cetinju, koja je kandidovana za domaćinstvo džudo turnira u okviru Igara malih zemalja Evrope 2019.

Fudbalski klub „Lovćen“ danas je riješio pitanje lijevog beka. Kako saznaje Radio Cetinje, u klub se vraća Igor Marković, koji je proteklu polusezonu proveo u redovima „Zete“.

Strana 1 od 95