Medijatorski klub Gimnazije počeo je sa radom kao segment Omladinskog kluba te obrazovne institucije.

Naš sugrađanin i alpinista Rajko Popović dočekao je 2018. godinu na neobičan način. On je novogodišnju noć proveo na vrhovoma Durmitora, u krajnje ekstremnim uslovima. Dok je 30. decembra veče proveo na visini od 2.410 metara, Novi godinu dočekao je u šatoru postavljenom na 2.000 metara nadmorske visine.

četvrtak, 28 decembar 2017 18:32

Kad je najuspješnija godina - najteža

Izmak godine prilika je za svođenje računa. Kada je o sportu riječ, nema sumnje kako je Atletski klub “Lovćen” jedan od kolektiva koji su obilježili proteklih 12 mjeseci. Kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, takmičari cetinjskog sastava dominirali su u atletskim disciplinama.

subota, 16 decembar 2017 19:57

Put i dalje zatvoren, strpljivih sve manje

Otvaranje putnog pravca Cetinje – Budva, koje je bilo najavljeno za danas, ipak se nije dogodilo. Danas se navršilo tačno 14 dana od njegovog zatvaranja, a na snazi su i dalje “dani strpljenja“.

Saobraćajne propise u gradu najčešće krše mladi, saopšteno je iz Odjeljenja bezbjednosti Cetinje. Broj saobraćajnih nezgoda na mjesečnom nivou, kako su kazali, kreće se između 8 i 12, dok je tokom ljeta povećan i na 16.

Odjeljenje za humanu reprodukciju Bolnice "Danilo I" proslaviće u subotu deset godina postojanja. Svečanost će biti održana u Biljardi, sa početkom u 12 časova. Tim povodom, gost Radija Cetinje bio je načelnik tog odjeljenja dr Željko Lazović.

Strana 1 od 5